Her får du også kjøpt Lervig

Gulating Ølutsalg Byhaven

Trøndelag er det området i Norge med flest mikrobryggerier, og Trøndelag har svært lange tradisjoner for ølbrygging. Dere kan vente dere mange overraskelser med øl dere helt sikkert ikke har sett før. Vi har det største utvalget av hot saus, tonic og lokalt øl, hvorav minst 10 bryggerier fra Trøndelag er tilgjengelig til enhver tid. GULATING ØLUTSALG ligger i 1.etasje i Byhaven. Velkommen innom!

Gulating Ølutsalg Sirkus

Sentralt plassert på Sirkus Senter finner du Trondheims andre Gulating Ølutsalg. Med et utvalg på nærmere 500 ulike typer mikrobrygg skal det mye til om du ikke finner noen favoritter.

Bak disken finner du Marc, øl-viter av rang – spør ham gjerne om råd og anbefalinger.

Leske.no

Leske.no mener at alkoholfritt skal være kompromissløst. Det vil si at dersom du ønsker alkoholfri drikke, enten det er i utelivsnæringen eller på hjemmebane, skal det finnes alternativer som er sofistikerte, voksne og spennende. Skål!

Hos leske.no, finner du Lervig’s alkoholfrie varianter, både som enkeltkjøp, og som del av smakspakker.

Vinmonopolet

Vinmonopolet holder inntil videre åpent som normalt. Det kan være enkelte butikker som må stenge midlertidig, og vi anbefaler derfor å sjekke oppdaterte åpningstider for ditt nærpol her.

Dersom du har karantene eller ønsker å begrense dine bevegelser utendørs, minner vi om at du kan bestille varer i nettbutikken eller via vårt kundesenter med levering på dør.

Meny Nettbutikk

Dagligvare butikker får fremdeles holde åpent, og det er viktig å opptre fornuftig og solidarisk. Tilgangen på varer fra Lervig er stabil. Dog, hvis du ønsker å begrense omgang med andre, så kan du få hjemkjørt varene her.