Her får du også kjøpt Lervig

Gulating Bergen

“Mens noen aktører jobber aktivt for å begrense dine valgmuligheter, jobber vi kontinuerlig med å utvide sortimentet slik at du som kunde og gjest skal kunne velge selv! Hos oss finner du alltid et stort og unikt utvalg av håndverksbrygget øl fra lokale, nasjonale og internasjonale bryggerier, i tillegg til de nyeste og mest spennende alkoholfrie alternativene.

I alle våre ølutsalg og puber treffer du kunnskapsrike og serviceinnstilte ildsjeler med en genuin interesse for hele spekteret av smakfulle drikkevarer – enten det er på flaske, boks eller tappekran.”

Leske.no

Leske.no mener at alkoholfritt skal være kompromissløst. Det vil si at dersom du ønsker alkoholfri drikke, enten det er i utelivsnæringen eller på hjemmebane, skal det finnes alternativer som er sofistikerte, voksne og spennende. Skål!

Hos leske.no, finner du Lervig’s alkoholfrie varianter, både som enkeltkjøp, og som del av smakspakker.

Vinmonopolet

Vinmonopolet holder inntil videre åpent som normalt. Det kan være enkelte butikker som må stenge midlertidig, og vi anbefaler derfor å sjekke oppdaterte åpningstider for ditt nærpol her.

Dersom du har karantene eller ønsker å begrense dine bevegelser utendørs, minner vi om at du kan bestille varer i nettbutikken eller via vårt kundesenter med levering på dør.

Meny Nettbutikk

Dagligvare butikker får fremdeles holde åpent, og det er viktig å opptre fornuftig og solidarisk. Tilgangen på varer fra Lervig er stabil. Dog, hvis du ønsker å begrense omgang med andre, så kan du få hjemkjørt varene her.